Kleuren Kopieermachines

Werk volledig in kleur

Als u wat meer finesse wilt bij uw prints en kopieën is kleur de juiste keuze.

Met een kleuren kopieermachine heeft u de keuze om in kleur of zwart-wit af te drukken, afhankelijk van de vereisten van elke afdruktaak. Ze gebruiken vier tonercartridges om het volledige kleurenspectrum te leveren. Deze kleuren zijn: cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK).

Met onze kopieermachines werkt u gemakkelijk samen met collega’s en klanten door eenvoudig documenten te delen en workflows te implementeren. U kunt uw papierwerk digitaliseren met behulp van de innovatieve functie van scannen naar e-mail. Dit betekent dat u op een veilige, snelle en eenvoudige manier informatie digitaal van papier direct vanaf de printer naar de ontvanger kunt sturen, waardoor uw kopieermachine een echt multifunctioneel machine is.

MFP scanning in colour

Uw gegevens, veilig en beschermd

Kleurenprinters kunnen worden uitgerust met een harde schijf of SSD waarop alle gegevens, afdrukken, scans en kopieën worden opgeslagen. Maar wist u dat iedereen een onbeveiligde machine zomaar kan hacken? Alle Sharp all-in-one kleurenprinters bieden nu een reeks verbeterde beveiligingsfuncties als standaard of optionele extra’s om bedrijfsgegevens op de harde schijf te beschermen, waaronder:

  • S/MIME-versleuteling om onderschepping tijdens het versturen van een e-mail te voorkomen.
  • Serverloze beveiligde vrijgave van afdrukken om vertrouwelijkheid te garanderen.
  • Zelfherstellende firmware voor het maken van back-ups van instellingen en voor herstel in geval van een aanval.
  • Handhaving van beveiligingsbeleid en meer.

Met optionele extra’s zoals perforeren, nieten, boekjes maken en afwerken binnen handbereik, heeft u tot slot een zeer efficiënte machine die alles kan.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Wanneer kiest u voor kopiëren en printen in kleur?

Werkplekken die grote hoeveelheden interne documenten, werkbladen, facturen en memo’s met veel tekst produceren, maken voornamelijk gebruik van zwart-wit kopieermachines.

Afdrukken in kleur is perfect voor het produceren van brochures, flyers en marketingmateriaal, of externe communicatie, awards en certificaten. Dit garandeert een hoogwaardige uitvoering van uw merk voor elk soort document.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Doe uw aankoop op basis van de behoeften van uw bedrijf

Als uw bedrijf geen kleur nodig heeft zijn zwart-wit kopieermachines, die slechts één toner gebruiken, over het algemeen goedkoper.

We streven er allemaal naar om onze afvalproductie en uitstoot te verminderen. U kunt dan aanzienlijk besparen op afdruk- en energiekosten door een machine te kiezen die geschikt is voor uw grootte en uitvoer en door alleen te printen en te kopiëren wat u nodig heeft. Dit geldt voor zowel zwart-wit als voor kleuren kopieermachines. U kunt ook opties voor uitgebreid afdrukbeheer gebruiken om toegangsregels te implementeren, zodat alleen degenen die kleur nodig hebben dit kunnen gebruiken.

Als u de tijd neemt om de behoeften van uw bedrijf op het gebied van kopiëren en printen te inventariseren, kunt u beter bepalen welk machine het beste voor uw bedrijf is.

Office workers using PCs at desks

Zuivere, heldere, intense kleur

U kiest uit een spectrum van desktopprinters met een kleine capaciteit zoals de A4 kleuren kopieermachines voor thuiskantoorgebruik, tot en met vloermodellen van A3 kleuren kopieermachines met een hoge capaciteit en productiekopieermachines voor intern creatief werk en marketingmateriaal. Dit laatste is perfect voor grote afdelingen, drukke kantoorverdiepingen en reproruimten - een centrale afdrukruimte voor grote printopdrachten.

Alle machines bieden een passende oplossing voor kantooromgevingen, waardoor bedrijven de vrijheid hebben om de verschillende opties te gebruiken om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. Met geavanceerde technologie kunt u in kleur kopiëren, printen, scannen en faxen, zelfs bij instapmodellen. Met de afwerkingsmogelijkheden en functies zoals scannen naar e-mail, beschikt u over een praktische, beveiligde, all-in-one kleurenprinter die alles kan.

BP-60M45

Wat is Print Management Software?

Het klinkt chique, maar zelfs de kleinste bedrijven kunnen geld besparen op de verspilling en kosten van toner, papier en energie.

Met de toevoeging van Print Management Software implementeert u regels in de vorm van instellingen zodat er alleen dubbelzijdig kan worden geprint of u kunt specifieke functies beperken tot bepaalde afdelingen, zoals in kleur afdrukken. Om de documentbeveiliging te verbeteren moeten gebruikers zichzelf verifiëren voordat ze toegang krijgen tot het machine. Hiermee zorgt u ervoor dat er niet onnodig wordt afgedrukt, omdat de printer pas begint met het afdrukken als de persoon die de opdracht doorgegeven heeft, zich heeft aangemeld.

Dankzij de flexibiliteit van Print Management Software stemt u de diensten die u gebruikt af op uw groei en activiteiten.

Office workers working at desk and an informal meeting