Sharp benelux team

Werken bij Sharp

Wilt u samen met meer dan 70 Benelux-collega’s bijdragen aan een optimale werkomgeving voor onze klanten? Ontplooi uzelf binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie. Lees snel verder.

Meer weten? Bel onze recruiter Carola

+32 15 215 310 of neem contact op via seb.join@sharp.eu

Carola

Over Sharp

Sharp is een dochteronderneming van Sharp Corporation, gevestigd in Japan. Het hoofdkantoor van onze Benelux-organisatie bevindt zich in Utrecht. Sharp dankt haar naam aan één van de eerste uitvindingen uit 1912: het Ever Sharp potlood. Sindsdien innoveert Sharp voortdurend met originele producten en diensten. Daar kan u onderdeel van zijn! 

Sharp stelt kleine en grote bedrijven en organisaties in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplekken van de toekomst. Bij Sharp geloven we in het creëren van omgevingen waarin het potentieel van iedereen wordt vergroot en creativiteit tot leven komt. 

Kwalitatieve dienstverlener voor de zakelijke markt
Ons doel is om ons de komende jaren verder te ontwikkelen als een kwalitatieve dienstverlener voor de zakelijke markt. Dit doen we door het inzetten van ons brede assortiment. Het assortiment varieert van volledige IT Support tot samenwerkingsplatforms, printers en touchscreens en presentatieschermen. 

We zijn sociaal betrokken en streven er naar om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de maatschappij en leef- en werkomgeving. Dit doen we door de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers voorop te zetten en ziet u terug in onze samenwerking met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht. Samen met hen organiseren we een jaarlijkse buitenwerkdag waarbij we iets terugdoen voor de maatschappij. 

Het Sharp Team tijdens de jaarlijkse buitenwerkdag

Sharp als werkgever

We zijn continu in beweging en staan open voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. We zorgen voor een prettige werkcultuur met aandacht voor de vitaliteit van de medewerkers. Daarbij zorgen we voor een optimale samenwerking tussen de collega’s en tussen afdelingen. 

Ontmoet uw toekomstige collega’s

Lees meer over hoe het is om bij Sharp te werken van een aantal van onze collega's

Interactive Display Solutions

Bert Blommaerts

Functie: Account Manager Office Solutions 

Sharp biedt de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen en succesvol te zijn in je vak. We ontwikkelen voortdurend innovatieve producten en diensten die bedrijven helpen effectiever te werken en het leven van de gebruikers gemakkelijker te maken.

Photocopier Engineer Service Call

Daniel Costantino

Functie: Fieldservice Engineer

Als engineer in het veld ben je steeds op verplaatsing, dit geeft een gevoel van vrijheid. Het geeft voldoening  om klanten te helpen en ze tevreden achter te laten.

Man providing remote IT Support

Diddier Lelievre

Functie: Fieldservice Engineer

Bij Sharp werken we aan de uitdagingen van vandaag, er heerst een toffe sfeer onder collega's. Je krijgt tijd voor je werk en bent een mens, niet een nummer.

Op de hoogte blijven van vacatures? Schrijf u dan in voor ons vacature alert.