Skyline
Skyline

Technologie van Sharp

Al meer dan 110 jaar ontwikkelt Sharp unieke producten en oplossingen

Ontdek meer
Office workers in a modern co-working office space
Office workers in a modern co-working office space

Zakelijke Producten & Diensten

Innovatieve producten en diensten voor de werkplek van de toekomst

Ontdek meer
Family at home in living room
Family at home in living room

Consumentenproducten

Innovaties die mensen te genieten van hun leven en werk

Ontdek meer

Inspirerende technologie voor thuis en bedrijven

Sharp Electronics is een van 's werelds toonaangevende technologiefabrikanten. Het bedrijfsmotto van Sharp 'Be Original' vertegenwoordigt onze belofte om op oplossingen te creëren die origineel en uniek zijn. We ontwikkelen voortdurend innovatieve producten en diensten die bedrijven helpen effectiever te werken en het leven van de gebruikers gemakkelijker te maken.

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in staat om de prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst met uiteenlopende zakelijke technologieproducten en -diensten. Sharp bedient klanten in de particuliere en publieke sector, alsmede onderwijs- en overheidsorganisaties. Sharp biedt een assortiment aan producten en diensten, dat varieert van volledige IT ondersteuning tot samenwerkingsplatforms, printers en touchscreens en presentatieschermen voor de werkplek van de toekomst.

Slimme zakelijke oplossingen

Onze zakelijke oplossingen variëren van printers en AV-oplossingen tot documentbeheer- en samenwerkingsplatforms tot IT services. We bieden ook geavanceerde zonne-energie oplossingen, waaronder hoogwaardige zonnepanelen, die de ecologische voetafdruk verkleinen en geld besparen. Als fabrikant en serviceprovider bevindt Sharp zich in een unieke positie om betrouwbaar advies en zekerheid te bieden aan organisaties over hoe hun technologie naadloos kan samenwerken.

A team meeting

Smart Home Toepassingen

Sharp Consumer Electronics zet zich in om de dromen van een moderne levensstijl te vervullen door innovatieve producten te leveren die bijdragen aan de comfort en welzijn thuis. Sharp Consumer heeft  een volledig assortiment tv's, van Smart TV's tot niet-slimme apparaten. Geluid in zijn mooiste vorm is te vinden in het brede portfolio van audioproducten, van homecinema-entertainment tot draagbare luidsprekers. Sharp Consumer biedt verschillende slimme huishoudelijke apparaten, waaronder magnetrons, luchtreinigers en andere luchtbehandelingsoplossingen, zoals geurverspreiders, luchtontvochtigers en draagbare airconditioners.

Family watching TV at home

Sharp en het milieu

Verantwoordelijkheid nemen voor het milieu zit in het DNA van Sharp. Van het eerste productontwerp en de productie tot en met de verwijdering aan het einde van de levensduur. Op elk gebied waarop we direct of indirect het milieu beïnvloeden wordt voortdurend onder de loep genomen.

Het Ever Sharp-potlood, uitgevonden door onze oprichter Tokuji Hayakawa, was het product achter onze naam - Sharp. Het was een verbetering op een alledaags wegwerpartikel wat veranderde in ons eerste herbruikbare en milieuvriendelijke product, waarmee kostbaar hout werd bespaard. 

In 2019 hebben we de SHARP Eco Vision 2050 opgesteld - een langetermijnvisie op het milieu, gebaseerd op het milieubeleid van "Creating an Environmentally Conscious Company with Sincerity and Creativity", dat in 1992 werd opgericht. Sharp werkt aan het realiseren van een duurzame mondiale omgeving door het nastreven van langetermijndoelstellingen op drie actieterreinen tegen 2050: klimaatverandering, recycling van hulpbronnen en veiligheid en beveiliging.

A girl sat in front of a building with plants
Sharp's Business Vision 2021 sunlight over urban landscape

De visie van Sharp

Sharp creëert producten, diensten en oplossingen om het leven van mensen thuis en op het werk te verbeteren - laat het leven stralen voor iedereen.