IT staff working

IT Services

Technologie in veilige handen. Onze IT specialisten zorgen voor uw IT.

IT dienstverlening

Professionele, betrouwbare IT services zijn onmisbaar voor het bedrijfsleven. Technologie vormt de kern van commerciële activiteiten. Organisaties zijn ervan afhankelijk om efficiënt, productief en veilig te functioneren. Elke verstoring en uitval kan schadelijk zijn en moet zo snel mogelijk worden opgelost.

Cybersecurity

Bij onze Sharp IT Services gebruiken we altijd meerdere lagen van beveiliging. We bieden de zekerheid dat uw systemen zo veilig mogelijk zijn. Ons aanbod van Cybersecurity Services bestaat uit Endpoint Security voor het beveiligen van apparaten, Email Security om e-mailverkeer van en naar uw organisatie te monitoren, Firewall Protection en voorlichting voor eindgebruikers. Uw medewerkers zijn namelijk je grootste zwakte op gebied van cybersecurity. Een goede voorlichting over de risico’s moet daarom een topprioriteit zijn.

Onze Sharp IT Services bieden een proactieve, realtime bescherming van uw (bedrijfs)gegevens. We maken onze eerste analyse op het meest kwetsbare moment van uw organisatie: de vrijdagavond. Wanneer uw bedrijf en medewerkers aan het weekend zijn begonnen, maken wij een analyse om te zien of u ook dan beschermd bent voor vreemde activiteiten en tijdig reageert op eventuele (hack)aanvallen.

Man and woman providing remote IT Support

Deskundige diensten en gespecialiseerde tools

Ons uitgebreide aanbod van IT services geeft u toegang tot de tools en IT Solutions waarmee u het meeste uit uw technologie haalt. Profiteer van specialistische applicaties, Managed IT services, deskundige IT Support en -kennis die u niet alleen helpen met de interne systemen, maar het gehele bedrijf ten goede komen.

Woman providing remote IT Support

Marktleidende technologie

Wanneer uw IT Services in veilige handen zijn, kan uw organisatie werken aan andere prioriteiten.

Sharp IT maakt gebruik van toonaangevende technologieën om onze diensten te leveren. Onze reeks uitgebreide IT support, -consultancy en computeroplossingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw IT blijft presteren en de continuïteit van uw bedrijf waarborgt.

people in a server room

De voordelen van IT Services voor uw bedrijf

 • Toezicht
  Wij bewaken uw systemen 24/7 per dag om de kans op IT gerelateerde verstoringen te voorkomen. Dit omvat servers, werkstations en een bredere infrastructuur, waarbji problemen worden geïdentificeerd en opgelost, voordat ze van invloed zijn op het werk.
   
 • 24/7 helpdesk en ondersteuning
  Onze experts zijn altijd bereikbaar. Als uw interne manager niet beschikbaar is, kunt u altijd contact opnemen met ons vriendelijke helpdeskteam. Zij zullen dan samen met u het probleem snel oplossen.
   
 • Accountbeheer
  Sharp staat altijd klaar om te luisteren en te ondersteunen. Er zullen regelmatig IT beoordelingen worden uitgevoerd. Dit doen we om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze service en om eventuele mogelijkheden voor verbetering te identificeren.
   
 • Roadmap
  Ons doel is om je te helpen om plannen te maken voor een betere toekomst. We zullen met u samenwerken om uw doelstellingen te begrijpen. Op basis daarvan stellen we een roadmap samen, afgestemd op uw eisen en doelen.
people in a meeting