Neem contact met ons op

Videowall monitoren

Soms is zelfs het grootste scherm niet voldoende om de klus te klaren. Er zijn momenten dat alleen een videowall voldoende is, en dan is een van de videowall-monitoren van Sharp een uitstekende keuze.

Sharp heeft de toepassingen van videowalls naar een nieuwe dimensie getild met een reeks schermen die de beperkingen van andere systemen overwinnen.

Onze ultraslanke randen verkleinen bijvoorbeeld de afstand tussen de schermen voor een écht impactvolle, storingsvrije videowall-oplossing. De monitors kunnen in portret- en landschapsmodus worden gemonteerd, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Vrijwel naadloze randen zorgen voor een videowall met een hoge impact in vrijwel elk formaat.

Een hoge lichtsterkte betekent dat uw videowall goede prestaties levert op zelfs de meest overbelichte locaties. Dankzij onze hoogcontrasttechnologie is uw content vanaf een verrassend grote afstand duidelijk zichtbaar. Een combinatie van helder wit, felle kleuren, de diepste tonen zwart en een gelijkmatige helderheid zorgen voor een videowall die men moet zien om het te geloven.

Video Wall Monitoren

 • Monitorfuncties videowalls - PN-V-serie

  Overzicht

  Met de dunste omlijsting in de klasse 60”* zet de PN-V-serie de standaard voor videowalls met meerdere schermen. De verticale en horizontale modus, de volledige led-achtergrondverlichting en de nagenoeg naadloze overgangen helpen u indrukwekkende videowalls te creëren in nagenoeg elke afmeting en elk formaat.

  * Op basis van gepubliceerde informatie voor LCD-panelen met afmetingen van 60" of groter.

 • Enlarge Display (zoom-modus)

  (voor maximaal 25 monitors)

  De Enlarge Display-modus kan vanuit een pc een beeld uitspreiden over maximaal 25 monitors (in een 5 x 5-configuratie). De framebreedte-aanpassingsfunctie elimineert foutieve uitlijning nagenoeg volledig en verbetert het ingezoomde beeld op een multi-screenmonitoren zelfs.

 • Volledige led-achtergrondverlichting

  Uniforme helderheid met laag energieverbruik

  Om de PN-V-serie meer uniforme helderheid te geven dan conventionele CCFL*-achtergrondverlichting, heeft Sharp over het gehele paneel direct achter de laag vloeibare kristallen led-elementen geplaatst. Dit zorgt ervoor dat multi-screenmonitoren van Sharp helder, mooi en uniform zijn.

  * Cold Cathode Fluorescent Lamp

 • PN-ZR01 (voor de PN-V60X-serie) & PN-ZR01A (voor PN-V551) bedieningskits

  (Wordt apart verkocht)

  Als een van de monitoren in een multi-screenconfiguratie is voorzien van een afstandsbedieningssensor, kunnen alle monitoren op handige wijze bediend worden met een enkele afstandsbediening. En om een verdere energiereductie te bewerkstelligen, past een helderheidssensor de helderheid van de achtergrondverlichting automatisch aan, afhankelijk van het omgevingslicht.

 • Nagenoeg onbeperkte monitormogelijkheden

  Dankzij de ultradunne omlijsting van de PN-V-serie zijn de overgangen tussen aangrenzende monitoren met slechts 6,5 mm (voor de PN-V60X-series)* en 3,5 mm (voor de PN-V551)* nagenoeg naadloos. Bij gebruik in een videowallconfiguratie zorgt dit voor de weergave van scherpe en indrukwekkende beelden van nagenoeg elke afmeting en elk formaat. En met de gecertificeerde 24/7-betrouwbaarheid, een beperkte onsite-garantie op onderdelen en arbeidsloon van 3 jaar, alsook de ENERGY STAR®-certificatie, is de PN-V-serie uitzonderlijk betrouwbaar.

  * Omvat niet de kloof tussen de monitors.

 • Creëer dynamische videowalls

  Eenheden: cm (afmetingen bij benadering, inclusief de breedte van de omlijsting)

  Nagenoeg elk aantal monitors uit de PN-V-serie kan samengevoegd worden om een indrukwekkende multiscreen-videowall te creëren. Deze configuraties kunnen bediend worden via de RS-232C of via een netwerk.* Het bedieningsgemak en de gemakkelijke integratie vereenvoudigen het ontwerpen en installeren van een geavanceerde videowall van nagenoeg elke afmeting en vorm.

  Het PN-ZB01 input/output-expansieboard is vereist voor aansturing via een netwerk van de PN-V60X-serie. De PN-V551 omvat een ingebouwde netwerkinterface.