Neem contact met ons op

Meer over onze videowall displays

Soms is zelfs het grootste scherm niet voldoende om de klus te klaren. Er zijn momenten dat alleen een videowall voldoende is, en dan is een van de videowall-monitoren van Sharp een uitstekende keuze.

Sharp heeft de toepassingen van videowalls naar een nieuwe dimensie getild met een reeks schermen die de beperkingen van andere systemen overwinnen.

Onze ultraslanke randen verkleinen bijvoorbeeld de afstand tussen de schermen voor een écht impactvolle, storingsvrije videowall-oplossing. De monitors kunnen in portret- en landschapsmodus worden gemonteerd, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Vrijwel naadloze randen zorgen voor een videowall met een hoge impact in vrijwel elk formaat.

Een hoge lichtsterkte betekent dat uw videowall goede prestaties levert op zelfs de meest overbelichte locaties. Dankzij onze hoogcontrasttechnologie is uw content vanaf een verrassend grote afstand duidelijk zichtbaar. Een combinatie van helder wit, felle kleuren, de diepste tonen zwart en een gelijkmatige helderheid zorgen voor een videowall die men moet zien om het te geloven.