Neem contact met ons op

Sectoren & Toepassingen

Het kiezen van de juiste monitor is cruciaal. Telkens wanneer iemand ernaar kijkt - of het nu klanten, collega's of conferentiebezoekers zijn - de kwaliteit en helderheid van uw digital signage zorgt voor een krachtige en blijvende indruk.

Ons assortiment commerciële displays en digital signageschermen omvatten monitoren voor een groot aantal specialistische toepassingen. In bestuurkamers, grote vergaderzalen en klaslokalen maken onze interactieve Big Pad whiteboards het bijvoorbeeld gemakkelijk om te communiceren over complexe onderwerpen, terwijl samenwerking en deelname worden gestimuleerd.

Onze 4K-displays brengen uw boodschap over in winkels dankzij de indrukwekkende en aantrekkelijke helderheid die zorgt dat mensen stil blijven staan en er aandacht aan besteden.

Tijdens openbare evenementen, in showrooms, op vakbeurzen, op tentoonstellingen en in lobby's: onze corporate signage-oplossingen zijn ideaal voor reclame- en video’s om in een doorlopende lus het publiek te informeren en vermaken.

Wat u ook zoekt, van betaalbare professionele monitoren tot indrukwekkende 4K-display walls en alles daartussenin: Sharp biedt een digital signage-oplossing die ervoor zorgt dat de eerste indruk écht telt.

 • Onderwijs

  Creëer en behoud verbeterde leeromgevingen over de hele breedte van de onderwijssector. In het primair en voortgezet onderwijs, hoger onderwijs en universiteiten, kan de mogelijkheid om de betrokkenheid te optimaliseren en studenten te stimuleren worden gerealiseerd met onze innovatieve professionele displays. Ondanks de combinatie van geavanceerde HD en touchscreentechnologie met de mogelijkheid om apparaten te integreren door middel van draadloze connectiviteit, zorgt de  expertise en inzicht van Sharp ervoor dat deze geavanceerde voordelen intuïtief en makkelijk te gebruiken zijn zodat docenten zich kunnen richten op hun onderwijs, en niet op de technologie.

  Breng voor alle leeftijdsgroepen het leren tot leven met stimulerende en boeiende visuele informatie. Docenten en studenten kunnen samenwerken en genieten van een productieve leerervaring met de interactiviteit die mogelijk wordt gemaakt door de BIG PAD van Sharp.

  Ander onderwijs

  Maak en lever boeiende interactieve presentaties om het begrip van het materiaal te verhogen en de samenwerking tussen leerlingen en onderwijsgevenden te stimuleren. Gebruik professionele displays van Sharp in ontvangsthallen, recepties en andere gemeenschappelijke ruimtes om er voor te zorgen dat alle studenten zich bewust zijn van cruciale informatie en aankondigingen.

  Trainingscentra

  Verwelkom deelnemers en voorzie ze van relevante informatie met een efficiënte en zeer zichtbare digitale bewegwijzering in ontvangstruimtes. Optimaliseer hun betrokkenheid en interactie bij lezingen en workshops met BIG PAD interactieve displays van Sharp, touch monitoren en innovatieve Sharp software die een verbeterde presentatie, samenwerking en delen mogelijk maakt.

  Case studie: Caister School

 • Kantoor

  De noodzaak om een ​​positieve en blijvende indruk te maken in een competitieve zakelijke wereld is nog nooit zo groot geweest. Door de toonaangevende innovatie en expertise van Sharp  kunnen organisaties profiteren van een nieuwe standaard in visuele presentatie. De bijdrage die Sharp Visual Solutions kan leveren aan de zakelijke werkomgeving is vrijwel onbegrensd, en gaat van het creëren van een indrukwekkend welkomstscherm in ontvangstruimtes door tot mogelijkheden voor interactieve vergaderruimtes en video-conferencing. Maar Sharp heeft ook het vermogen om complexe en gedetailleerde financiële gegevens weer te geven op Ultra HD beeldschermen.

  Vergaderruimtes en directiekamers

  Stimuleer nieuwe niveaus van betrokkenheid en interactie bij presentaties en videoconferenties met een interactieve Sharp BIG PAD monitor. BIG PAD combineert de kracht van display met on-screen bewerkingen om een totaaloplossing voor presentaties te bieden. Gebruik de Touch Display Link-software van Sharp om het mogelijk te maken dat deelnemers van een vergadering  informatie kunnen delen tussen een BIG PAD en mobiele apparaten of installeer een 20-inch monitor met een BIG PAD om meer flexibiliteit te krijgen.

  Ontvangstruimtes

  Transformeer ontvangstruimtes in dynamische omgevingen om de geloofwaardigheid van uw organisatie te versterken. Combineer HD videowalloplossingen om eerste indrukken te verbeteren en toon de kracht van uw bedrijf met individuele digitale displays die de bezoeker persoonlijk begroeten om een professionele en toch vriendelijke toon voor de vergaderingen te zetten.

  Financiële sector

  Maak maximale helderheid van gedetailleerde informatie mogelijk met behulp van onze Ultra HD schermen, hetzij individueel of in meerdere configuraties. Zorg voor verbeterde productiviteit en ruimte-efficiëntie in desktop scenario's bij het werken met uitgebreide en complexe data.

  Case Studie - BMW

 • Retail & Bewegwijzering

  Stimuleer bezoekersaantallen en verbeter de  aantrekkingskracht van de winkel met Sharps professionele displays om de merkidentiteit en herkenning binnen drukke retail-omgevingen te optimaliseren. Onze expertise kan helpen uw geloofwaardigheid te versterken door het creëren van een bijzondere winkelsfeer, en door gebruik te maken van promotionele berichten in de winkel en de invoering van innovatieve nieuwe manieren om de betrokkenheid met de klanten te optimaliseren en meer te verkopen.

  Zelfs in de meest uitdagende en competitieve retailomgevingen, kan de expertise en innovatie van Sharp ervoor zorgen dat er altijd een oplossing is die een blijvende indruk zal maken op zowel klanten als potentiële klanten.

  Monitoren voor de detailhandel

  Combineer onze ultra slanke HD monitoren, verkrijgbaar in de maten tot 90-inch, om in het oog springende professionele beelden te creëren die tot de verbeelding spreken, en zo de uitstraling van het merk versterken en de gewenste sfeer in de winkel creëren. Onze HD monitoren maken onderscheidende etalages en winkelinstallaties mogelijk, terwijl promotionele berichten tonen met een centraal gecontroleerde PC met behulp van Sharps Digital Signage software. Digitale displays van Sharp zijn speciaal ontwikkeld om te werken in zowel landschap als portret oriëntatie om de communicatie met de klanten in de winkel te optimaliseren.

  Verkoop aan de toonbank

  Onze innovatieve touch-monitoren maken interactieve demonstratie mogelijk en een zeer effectieve uitwisseling van informatie. Dit alles om de klantenbinding te maximaliseren en het potentieel voor verkoop te vergroten.

  Kiosk

  De touchscreentechnologie van Sharp toegepast in een kiosk of bij een verkooppunt kan zorgen voor extra interactie met de klant en maakt het mogelijk dat de klant producten kan bekijken zonder dat er personeel voor nodig is.

  Case Study Furla

  Case Study City Gross

 • Vrije tijd & Musea

  Verbeter vrijetijdsomgevingen en de geloofwaardigheid van entertainment over de volle breedte van deze dynamische en sterk concurrerende industrie. Maximaliseer de eetlust in restaurants met HD monitoren. Vertoon meerdere video's of actieve programmering in bars, clubs en sportscholen om tegelijkertijd alle klanten aan te spreken. Creëer een unieke en onvergetelijke sfeer in de hotellobby en receptie, gebieden om de geloofwaardigheid en differentiatie te versterken.

  Transformeer statische exposities en museumdisplays in boeiende interactieve ervaringen met de toevoeging van touchscreentechnologie en monitoren.

  Sharp begrijpt de noodzaak om elke klantervaring te optimaliseren en committeert haar expertise om elke kans aan te grijpen.

  Restaurants en bars

  Creëer gewilde en onvergetelijke entertainmentomgevingen met meerdere monitoren met een actieve programmering of video's op onze HD monitoren. Introduceer communicatie van menu's, prijzen of promoties met onze monitoren of introduceer nieuwe manieren om te bestellen met interactieve touch monitoren als tafelblad.

  Hotels

  Maak een onvergetelijke eerste indruk en zorg voor een warm welkom in ontvangstruimtes met onze grootformaat displays. Communiceer essentiële informatie voor gasten op schermen die speciaal ontwikkeld zijn om 24 uur per dag operationeel te zijn.

  Tentoonstellingen en musea

  Maximaliseer de waardering van tentoonstellingen met onze Ultra HD monitoren, die weergave van de kleinste details mogelijk maken, terwijl de touchscreentechnologie van Sharp selectie van specifieke gebieden mogelijk maakt.

  Case Studie - Gallery van Fotografen

 • CAD & Design

  Wij zijn trots dat onze inzet voor perfectie en innovatie voldoet aan de eisen van design professionals voor wie de monitor een essentieel instrument is. Onze Ultra HD IGZO monitoren leveren uitstekende beeldkwaliteit en nauwkeurige weergave van de fijnste details, met een perfecte weergave  van kleuren, terwijl de touchscreen technologie ervoor zorgt dat CAD-ontwerpers, grafische professionals en video-game-ontwikkelaars directe interactie hebben met de beelden. Zij ervaren uitzonderlijke details met perfecte nauwkeurigheid bij het werken zonder gebruik te hoeven maken van een muis of stylus.

 • Transport & Infrastructuur

  Helder essentiële informatie communiceren naar de massa en het passerende publiek in zelfs de fysiek meest veeleisende omgevingen. Sharp begrijpt de unieke uitdagingen van 24/7 werking in locaties met veel stof, trillingen en temperatuursveranderingen, en levert absolute betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dankzij onze toewijding aan innovatie, bieden wij  hoge resolutie LED monitoren in grote schermformaten tot 90-inch om de leesbaarheid van complexe details in fel verlichte omgevingen of bij daglicht te garanderen. Allemaal specifiek ontwikkeld om zowel in staande als liggende installaties gebruikt te kunnen worden.

  Monitoren voor drukke winkelstraten

  Maximaliseer de omzet van de detailhandel en de betrokkenheid bij een groot publiek in gebieden met veel voetgangers. Dit met de toonaangevende monitoren van Sharp die speciaal ontwikkeld zijn om de  vereiste kwaliteit te leveren die noodzakelijk is.

 • Verhuur & Inzetbaarheid

  Maak gebruik van de kracht van grootte met indrukwekkende, in het oog springende videowalloplossingen van grootformaat. Creëer krachtig en visueel sterke beelden op evenementen met alle soorten en maten met flexibele modulaire videowalloplossingen. Onze innovatieve ultra dunne monitoren kunnen modulair opgebouwd worden om te voldoen aan de hoge eisen voor elk evenement. Met individuele schermen tot 90-inch en meerdere helderheidinstellingen. De helderheid van het beeld zal altijd en onder alle omstandigheden worden geoptimaliseerd.

  Of het nu gaat om een concert, een tentoonstelling, een bedrijfsfeest of om monitoren bij sportevenementen, op tijdelijke of permanente basis, met de expertise van Sharp kunt u er zeker van zijn dat u een positieve en indrukwekkende indruk zal maken op het publiek.

 • Gezondheidszorg

  Als absolute nauwkeurigheid en visuele helderheid niet alleen gewenst is, maar een noodzaak, heeft Sharp de expertise en toonaangevende innovatie om het te leveren. Interactieve grootformaat touchscreentechnologie en Ultra HD monitoren brengen cruciale niveaus van detail naar de medische opleiding, terwijl de bezoeken van een patiënt aan een huisarts, consultant en tandarts kunnen worden verbeterd door het delen van belangrijke informatie. Onze technologie kan helpen om voor een ​​geruststellende sfeer te zorgen en kan met de communicatie van belangrijke of commerciële berichten een wachtkamer transformeren in een positieve en comfortabele omgeving.

  Medische opleiding

  Onze Ultra HD beeldkwaliteit levert nauwkeurige weergave van de kleinste essentiële details, terwijl BIG PAD grootformaat interactieve monitoren van Sharp met intuïtieve software zorgt  voor een flexibel, volledig interactief en boeiend leermiddel.

  Patiëntoverleg

  Verbetering van één op één overleg met de mogelijkheid om beelden, testresultaten, scans, behandelingen en andere visuele informatie te bekijken met ultra hoge definitie technologie en annotatie mogelijkheden van Sharp.

  Schermen voor in de wachtkamer

  Genereer een positieve en geruststellende omgeving met de innovatieve beeldweergave van Sharp die zorgt voor de communicatie van relevante chirurgische informatie. Hierdoor worden wachtende patiënten voorzien van entertainment en worden er aanvullende inkomsten gegenereerd door het vertonen van relevante commerciële informatie.

  DICOM Imaging

  Met de nieuwste, draadloze BIG PAD-producten met ingebouwde DICOM-emulatiemodus zijn DICOM-beelden gemakkelijk te bekijken in medische applicaties en zorgomgevingen.

 • Broadcast & Post-production

  Onze toewijding aan excellentie en innovatie wordt weerspiegeld door de mate waarin de technisch veeleisende omroep- en videoproductie industrie op de technologie van Sharp vertrouwt, of het nu gaat om de studio, op locatie of om gespecialiseerde post-productie studio's.

  Van vooraanstaande uitzendinganalyse en presentatie gereedschappen of grootformaat videowalls die als achtergrond dienen in studio's, tot het leveren van de Ultra HD controlsuite- en locatiemonitoren, de expertise van Sharp levert altijd de niveaus van beeldkwaliteit en gedetailleerde technische informatie die geëist wordt door de meest veeleisende professionals.

  Post productie en bewerken

  Deze uitdagende professionele omgevingen vereisen monitoren  met specificaties op het hoogste niveau, zoals absolute beeldkwaliteit, kleurechtheid en volledige controle over beeldinstellingen. De professionele displays van Sharp komen tegemoet aan deze essentiële eisen.

  Op de camera

  De technologie van Sharp maakt studio sets aantrekkelijker, met individuele monitoren of combinaties van meerdere Ultra HD monitoren. Zo wordt het mogelijk om gebruik te maken van videowalls als achtergrond. En onze interactieve BIG PAD faciliteert een boeiende analyse van belangrijke sportevenementen zoals voetbal en autoraces.

  Buiten de camera

  Terwijl de professionele eisen van monitoren blijven toenemen, neemt ook onze toewijding aan de hoogste standaard toe. Onze Ultra HD monitoren leveren essentiële beeldkwaliteit, controle van kleurtemperatuur plus mogelijkheden om de omroep professional  volledige controle te geven en absolute nauwkeurigheid te garanderen. Zowel in de studio als op locatie.