Neem contact met ons op

Elke markt heeft zijn unieke behoefte

Sharp staat bekend om ruimtebesparende kantoorprinters en energiezuinige bedrijfsapparatuur, onze oplossingen gaan verder dan alleen zakelijke printers. 

Bent u werkzaam in de overheidssector, bij juridsische en financiële bedrijven, onderwijsinstellingen, de hospitality-branche of de zorgsector? Sharp biedt oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. 

Ons assortiment omvat hoogwaardige zwart-wit en kleuren multifunctionele printers (MFPs), snelle en veelzijdige productieprintsystemen, een verscheidenheid aan softwareoplossingen en Managed Print Services. Onze oplossingen bevordenen de productiviteit op de werkvloer.  

 • Lokale en centrale overheid

  Sharps betrouwbare printtechnologie heeft het mogelijk gemaakt om hoogwaardig drukwerk met een volledige beveiliging te produceren. Onze productieprintsystemen en MFP's maken het eenvoudig om een ​​verscheidenheid aan documenten en volledig afgewerkte boekjes in grote hoeveelheden te producerenceren, waarvoor anders de diensten commerciële printers van derden nodig zouden zijn.

 • Onderwijs

  Onderwijsinstellingen die op zoek zijn naar een methode om betaalbaar te kunnen afdrukken, waarmee rekening wordt gehouden met het milieu, die de beste beveiliging heeft en die het verwerken en beheren van documenten makkelijk maakt, zullen dit bij Sharp vinden. Ons huidige aanbod is populair in de onderwijssector vanwege de goede prestaties en gebruiksvriendelijkheid.  

 • Juridisch en financieel

  Onze multinfunctionele printers kunnen worden ingezet voor de verwerking en het beheer van bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten met een controleerbare audit trail. Alle gegevenssporen kunnen volledig uit de multifunctionele printer worden gewist als deze aan vervanging toe is.

 • Gezondheidszorg

  Kosten en veiligheid zijn belangrijker in de gezondheidszorg dan in andere marktsegmenten. Daarom hebben we een assortiment zakelijke printers ontworpen die voldoet aan een paar van de strengste beveiligingsmaatregelen in deze branche.

 • Hospitality

  We begrijpen de snel groeiende wereld van de bedrijfshospitality goed, met strakke deadlines en de druk die op hotels wordt gelegd, waar een imago alles betekent en er maar één kans is om een goede indruk achter te laten.

  Imponeer uw gasten met een Sharp Multifunctionele Printer, die het u makkelijk maken om snel documenten te scannene, e-mailen en faxen. Daarnaast drukt u in een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit menukaarten, posters of notities af.

 • Zakelijk

  Bedrijven en werkgroepen vertrouwen op de Multifunctionele Printers (MFP's) van Sharp om rapporten te genereren, brochures te publiceren en presentaties te creëren van een hoge kwaliteit met een professionele weerspiegelt. De MFP is de natuurlijke link tussen informatie en de manier waarop mensen dit gebruiken. Daarom biedt Sharp een uitgebreide veiligheidsmodule die onze klanten op schaalbare wijze voorziet van beveiligingsmogelijkheden voor vertrouwelijke informatie. Sharp begrijpt de vereisten van vele bedrijfssectoren en combineert een initiële encryptie met het meervoudig overschrijven van gegevens. Dit zorgt voor een hogere mate van veiligheid in vergelijking met de processen die momenteel worden gebruikt door andere producenten.