Neem contact met ons op

Synappx™ Go

Met Synappx™ Go neemt u uw content en informatie overal mee naartoe. Met alleen uw smartphone kunt u eenvoudig content delen met een scherm, documenten scannen en afdruktaken vrijgeven vanaf een Multifunctionele Printer (MFP). Doe meer, de hele dag door.

 • In de moderne wereld zijn we in groter mate afhankelijk van mobiele apparaten omdat we bijna alles kunnen doen vanaf een smartphone of tablet. Wat weerhoudt ons dan om ook geen content te delen of printen vanuit een smartphone?

 • U kunt het gebruik van verschillende technologieën in vergaderingen en op de werkplek vereenvoudigen door gebruik te maken van Synappx Go. Deze oplossing helpt frustraties onder medewerkers die zij ervaren bij het gebruik van verschillende technologieën en apparaten.

 • Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken over toegang tot content of het aansluiten van apparaten die ze niet kennen, dit wordt direct geregeld vanaf hun mobiele telefoon.

MFP's en displays zijn persoonlijker dan ooit!

Met Synappx Go doet u gedurende de dag meer, en dit alles vanaf uw telefoon. Maak uw werkplek slimmer en maak gebruik van de bestaande technologische oplossingen om medewerkers sneller en effectiever te laten samenwerken.

 • Volg de eenvoudige installatiewizard.
 • Wanneer u de app gebruikt heeft u geen verdere kennis nodig over de apparatuur.
 • Stel gepersonaliseerde scaninstellingen en toegang tot cloudopslag in om tijd te besparen.

Verbeter de samenwerking!

Met Synappx Go brengt u overal een snelle samenwerking tot stand met behulp van de aanwezige displays. Zo hoeven de deelnemers niet alleen in de vergaderruimte te vergaderen, maar ook vanuit een huddle room, cafetaria of andere locaties.

 • Tik op de NFC-tag om de content op het Sharp-display weer te geven.
 • De teamleden kunnen door een simpele tik de  inhoud ophalen en samenwerken.
 • De gewijzigde content wordt opgeslagen op de oorspronkelijke locaties.

Synappx Go helpt om het scannen en afdrukken van documenten te vereenvoudigen

U hoeft niet te leren hoe u de Multifunctionele Printers (MFP) moet gebruiken en ook complexe inlogprocessen zijn niet meer nodig. Het scannen van of het afdrukken van documenten op een Sharp MFP is eenvoudiger dan ooit! U hoeft slechts uw smarthphone de NFC-tag aan te tikken.

 • Maximaliseer het gemak en de beveiliging met de Synappx Go-functie om printtaken vrij te geven. Via deze functie is het mogelijk om documenten af te drukken op een MFP.
 • Scan documenten naar veelgebruikte bestandslocaties, uw e-mailadres, een groep mensen of selecteer cloudopslagdiensten.

Synappx Admin Portal voor centraal beheer

Met het Synappx Admin Portal volgt én beheert u de Synappx-applicaties vanaf één locatie. Beheerders hebben centrale controle over alle benodigde instellingen van de Synappx-applicaties. Middels enkele dashboards en data heeft de beheerder inzicht in het gebruik van vergaderruimtes, applicaties en trends binnen de organisatie.

Beveiliging heeft onze prioriteit

Beveiliging staat altijd voorop bij Sharp. Met Microsoft® Azure-, Microsoft® 365- en Google Workspace™-technologieën en Sharp's ervaringen op het gebied van beveiliging worden Synappx-applicaties en -diensten beschermd. Om meer te weten te komen over de beveiliging van Synappx, kunt u onze whitepaper over de beveiliging downloaden.

Synappx Go video

Synappx Go downloaden

De nieuwste versie van Synappx Go is te downloaden in de volgende App Stores:

iOS App Store

Google Play Store

Synappx Support

Voor hulp en advies over onze Synappx-producten, inclusief gebruikers- en administratorhandleidingen, systeemvereisten en FAQ's, kunt u terecht in de supportsectie van onze website.