Neem contact met ons op

Synappx™ Collaboration Hub

De Synappx Collaboration Hub is een gebruiksvriendelijke applicatie, te installeren op je laptop en smartphone, die het voor gebruikers eenvoudiger maakt om een online of hybride vergadering te houden. Door de gebruiksvriendelijke interface maakt iedere gebruiker eenvoudig gebruik van de applicatie, zonder zich zorgen te maken over het gebruik van onbekende apparatuur. Zo houd je gemakkelijk elke Bring Your Own Meeting (BYOM) of hybride vergadering, bedien je de aanwezige AV-apparatuur in de vergaderruimte en krijg je moeiteloos toegang tot je documenten in jouw cloudopslagservice om deze te openen, bewerken en delen.

 • Het duurt gemiddeld tot 12 minuten* om een vergadering te starten.
 • Het gebruik van onbekende apparatuur zorgt voor onrust tijdens hybride vergaderingen.
 • Hygiënische zorgen over het aanraken van gedeelde technologie.
 • Verschillende online videoconferentie platformen gebruiken een andere gebruikservaring
 • Onbedoeld gevoelige gegevens van persoonlijke pc’s delen met BYOM.

Synappx Collaboration Hub maakt elke vergadering effectief en productie, ongeacht de gelegenheid, locatie of toepassing.

* Gebaseerd op een gezamenlijk onderzoek van Sharp en Spiceworks uit 2017 onder middelgrote organisaties

De verschillende vergaderruimten effectief beheren

Hier zijn enkele standaard vergaderconfiguraties, die allemaal dezelfde consistente en effectieve gebruikerservaring bieden:

 • De persoonlijke ruimte: Synappx is geïnstalleerd op de pc van de gebruiker.

 • De kleine vergaderruimte: Synappx is geïnstalleerd op de pc van de gebruiker en de pc is aangesloten op een groot scherm.

 • De vergaderruimte: Synappx is geïnstalleerd op de pc van de gebruiker en de pc is aangesloten op een groot scherm met camera, audio, microfoon en draadloze castingtechnologie.

 • De grote vergaderruimte: Synappx is geïnstalleerd op een pc in de kamer en daardoor heb je een eenvoudige bediening van het grootformaat scherm met alle gebruikte AV-apparatuur.

De voordelen van Synappx Collaboration Hub

 • Consistente gebruikservaring met de meest bekende videoconferentie- en technologie platformen.

 • Eenvoudig met één klik starten van elke BYOM-, hybride of pc-vergadering in de kamer.

 • Volledige contactloze controle over alle vergaderprocessen en activiteiten vanaf jouw mobiele apparaat.
  Focus op gedeelde inhoud en het behalen van doelstellingen met hoge productiviteitsresultaten.

Minder zorgen, meer productiviteit

 • Dezelfde gebruikservaring, of je nu een persoonlijke pc gebruikt, een geavanceerde ingebouwde pc in een kamer bedient of een van de populaire cloudgebaseerde videoconferentie platforms gebruikt.

 • Geen problemen met of zorgen over toegang tot aangesloten camera’s en andere AV-apparatuur als onderdeel van een hybride vergadering.

 • Gemakkelijke toegang tot cloud documenten en de mogelijkheid om deze te delen met alle deelnemers aan de vergadering.

Geautomatiseerde en gestroomlijnde werking

 • Identieke processen en bekende menu- en besturingsopties bij toegang tot gegevens van meerdere cloudopslagservices of bij gebruik van verschillende cloudgebaseerde videoconferentie platforms of AV-apparatuur van verschillende merken.

 • Gestandaardiseerd menu en configuratieproces bij gebruik van ad-hoc of geplande agendavergaderingen

Synappx Admin Portal voor centraal beheer

Met de Synappx Admin Portal kun je Synappx-applicaties vanaf één locatie volgen en beheren. Hier krijgen beheerders centrale controle over alle benodigde componenten van Synappx . Gegevens zijn beschikbaar om beheerders inzicht te geven in organisatietrends.

Beveiliging is onze belangrijkste prioriteit

Beveiliging staat altijd voorop bij de technologie van Sharp. Met Microsoft® Azure, Microsoft® 365, Google Workspace™-technologieën en Sharp's best practices op het gebied van beveiliging, worden Synappx-applicaties en -services beschermd door een sterke beveiliging. Download onze whitepaper over beveiliging voor meer informatie over Synappx-beveiliging.

Download Synappx

De nieuwste versie van Synappx kan worden gedownload via onderstaande App Stores.

iOS App Store

Synappx Go

Google Play Store

Synappx Go

Windows Store

Synappx Meeting

Synappx Support

Bezoek ons ondersteuningscentrum voor gedetailleerde informatie, zoals ondersteunde omgevingen en instructies om de service te gebruiken.