Neem contact met ons op

Functionaliteiten en toepassingen

Als er behoefte is aan robuuste, betrouwbare digital signage met de hoogste kwaliteit en levendige kleuren, dan zullen de professionals Sharp aanraden. Dit zijn de redenen waarom:

Betrouwbaar- en degelijkheid

Onze betrouwbare touch-monitoren en professionele displays zijn ontworpen om te werken in de meest veeleisende omgevingen. Bovendien werken deze dankzij hun geavanceerde ventilatorloze ontwerp zeer stil en met minimale stofinname. Daarom kunnen we elke professionele display van Sharp voorzien van een driejarige garantie op locatie.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

De LCD-displays van Sharp zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk opvalt met een maximale resolutie van 1080p (1920 × 1080) of 4K UHD (3840 × 2160) vanuit alle gangbare analoge, digitale RGB- of HD-videobronnen. Waar u onze monitorem ook voor gebruikt, de kraakheldere tekst en opvallende afbeeldingen trekt en behoudt de maximale aandacht van het publiek.

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Wat uw uitdaging ook is: in ons assortiment van professionele displays vindt u een LCD-display dat perfect bij de taak past. Deze zijn dun en licht, zijn eenvoudig te monteren en de PN-serie kan zowel in portret- en landschapmodus worden geïnstalleerd in afmetingen van 32” (81 cm) tot maar liefst 90” (229 cm). Bovendien kunnen de monitoren  aan elkaar worden verbonden, voor een  grote en indrukwekkende videowall.

Functies professionele monitoren:

 • Ontwerp

  Dunne behuizing

  Een nieuwe behuizing en dunner profiel zorgen voor een modern ontwerp, terwijl een metalen afwerking het ethische karakter en de hoge kwaliteit van het scherm onderstreept. 

  Lichtgewicht ontwerp

  Door innovaties in LCD onderdelen en materialen, is het gewicht van de monitoren gereduceerd in vergelijking met andere modellen. Dit maakt transport en installatie van de monitoren een stuk makkelijker.

  Ingebouwde speakers

  De ingebouwde 10 watt per kanaal stereo speakers zorgen ervoor dat er geen behoefte meer is naar externe audiosystemen. Deze aan de achterzijde gemonteerde speakers zijn ideaal om audio over te brengen, evenals het gebruik van achtergrondmuziek. Een audio in- en uitgang op het scherm zorgen  voor een makkelijke connectie met externe audiocomponenten. Middels de optionele PN-ZB01 is er ook een voor verstrekte audio uitgang beschikbaar, daarnaast zijn er ook losse stereospeakers (10W+10W) beschikbaar.

  Handgrepen voor een veilige installatie

  Handgrepen zijn inbegrepen bij elke monitor om een veilige installatie te kunnen waarborgen. Deze handgrepen kunnen worden afgenomen wanneer de monitor is geïnstalleerd.  Alle modellen hebben optionele ingebouwd VESA-compatibele montage gat om een veilige installatie met andere ophangsystemen te kunnen waarborgen.
   

 • Uitbreidbaarheid

  ID Coding

  Met gebruik van het RS-232C interface, kan iedere Sharp LCD monitor eenvoudig  worden bediend en gemonitord vanuit een centrale locatie. Elke monitor kan zijn eigen unieke ID code worden toegewezen om aan/uit, input en scherminstellingen aan te kunnen passen. 

  Agendafunctie

  Voor een optimaal gebruik is er een planningsfunctie beschikbaar. Dit stelt de gebruiker in staat om tot op acht verschillende instellingen voor het automatisch opstarten en afsluiten van de monitors voor te programmeren. Dit kan gespecifieerd worden  per dag, week of op een bepaalde tijd. Naast het automatisch in- en uitschakelen kan ook een bronkeuze meegegeven worden. 

  Beheer via webbrowser

  Sharp PN-E reeks LCD monitoren kunnen gemakkelijk bediend worden door gebruik te maken van de web-interface die via een browser op afstand benaderd kan worden. 

  SNMP ondersteuning

  Monitorstatus, gebruikstijd en andere parameters kunnen worden gemonitord vanuit een lokaal netwerk  op basis van het Simple Network Management Protocol (SNMP). 

 • Andere hoofdfuncties

  Geen ventilator

  De LCD-monitoren van Sharp handhaven een constante luchtstroom en voeren warmte af zonder gebruik te maken van mechanische ventilatoren, die stof aantrekken en lawaai maken.

  Ingebouwde temperatuursensor

  Een ingebouwde sensor detecteert een stijgende temperatuur in de monitor. Het achtergrondverlichtingssysteem wordt automatisch aangepast om de temperatuur op operationeel niveau te houden.

  Power On Delay

  Om de belasting van de stroomtoevoer te reduceren wanneer een aantal monitors tegelijkertijd ingeschakeld worden, staat de PN-E-serie een tijdsvertraging toe tussen het opstarten van elke monitor, als deze deel uitmaken van een videowall of installatie met meerdere monitors.

  Logboek opslag

  De logboek opslag functie bewaart gegevens ten aanzien van de werking van het scherm, signaalwisselingen en informatie over gebruiksonregelmatigheden. Dit kunnen we vervolgens gebruiken voor het optimaliseren van probleemoplossingen, waardoor onze servicemonteurs snel en efficiënt kunnen werken. 

  Hardware diagnose

  De functie hardware diagnose detecteert onregelmatigheden in de stroomvoorziening en andere indicatoren. Deze onregelmatigheden worden weergegeven op de monitor. 

  E-mail notificatie

  De e-mail notificatie functie stelt beheerders in staat om zich automatisch via op een vooraf bepaald email adres te laten informeren ten aanzien van eventuele onregelmatigheden en storingen.

  Automatische afstelling

  Wanneer er iets verandert aan de signaalinput past de monitor zich automatisch aan.