Neem contact met ons op

A3 kantoorprinters en productieprintsystemen

Als u op zoek bent naar een A3 kantoorprinter of een snel en krachtig productieprintsysteem, dan bent u bij Sharp aan het juiste adres. Of het nu gaat om afdrukken in kleur of zwart-wit, apparatuur op instap- of het hoogste niveau, met een EFI Fiery controller of één van onszelf. Er is een Sharp digitaal productieprintsysteem voor iedere gebruiker.

Al onze productieprintsystemen en A3 formaat printers zijn, ondersteund door ons assortiment van Geoptimaliseerde softwareoplossingen om de mogelijkheden uit te breiden en de efficiëntie, beveiliging en het gebruiksgemak te verbeteren, niet alleen robuust genoeg voor het duurzaam hoogvolume productieprinten, maar ook uiterst eenvoudig in het gebruik en verrassend energiezuinig.

Het juiste model kiezen

Voordat u productieprintsystemen met elkaar gaat vergelijken, dient u te overwegen welke taken er dienen te worden vervuld en welke printeigenschappen u nu heeft en welke u nog mist.  

Indien u al één of meer van onze A3 kantoorprinters of Multifunctionele Printers (MFP's) heeft en nadenkt over uitbreiding, voor bijvoorbeeld het afdrukken van verschillende gegevens of het verkrijgen van toonaangevende workflows met uitzonderlijke kleurengetrouwheid, dan is het de moeite waard om een model met een Fiery Digital Front End (DFE) in overweging te nemen.

Een aantal van onze modellen beschikken over een geïntegreerde Fiery Gateway, die kan schakelen tussen de controller van Fiery en van Sharp zelf. Hierdoor heeft u het beste van twee werelden. 

Uniek bij Sharp is dat de Fiery Gateway ervaren gebruikers met één druk op de knop toegang geeft tot het toonaangevende Command WorkStation, zonder hiervoor een apart werkstation te hoeven installeren. Eventuele apparatuur- of media-aanpassingen die u wilt doorvoeren, kunnen direct vanaf het bedieningspaneel worden uitgevoerd. U heeft hierdoor direct en moeiteloos de controle over al uw digitale productieprintsystemen.

Eenvoudig in gebruik

Op zoek naar uw eerste productieprintsysteem en beschikt u nog niet over de vaardigheden of ervaring om één ​​van de meer geavanceerde DFE's te bedienen? Dan wilt u misschien een Sharp productieprintsysteem kiezen dat is uitgerust met onze eigen volledig geïntegreerde controller.

In dit geval krijgt u een groot kleuren touchscreen met schuif- en aanraak bediening die elke verwerking vereenvoudigt. Omdat de meeste opdrachten van begin tot eind kunnen worden geautomatiseerd, is interventie van de gebruiker bijna niet nodig en er is weinig kans op fouten.

Elke Sharp productieprinter is in staat om hoogwaardige uitvoer te leveren. Ze voldoen aan alle eisen die u van een eersteklas productieprinter zou verwachten, zonder complexiteit!