Neem contact met ons op

Over Sharp

Sinds onze oprichting in 1912 is Sharp binnen vele productcategorieën voortdurend blijven innoveren met originele producten. Van het "Ever-Sharp" mechanische potlood waar het bedrijf zijn naam aan te danken heeft, tot de introductie van de eerste radio's en televisies van Japanse makelij. En van 's werelds eerste elektronische calculators met LCD-scherm tot de massaproductie van zonnecellen en de ontwikkeling en lancering van de AQUOS LCD-tv.

Ons bedrijf levert tegenwoordig een groot aantal toonaangevende B2B-producten, waaronder onze bekroonde documentmanagementoplossingen met een groot assortiment aan multifunctionele printers en oplossingen; de allernieuwste Visual Solutions met onder andere digitale signage en interactieve whiteboards; ECR/EPoS-systemen voor talrijke verticale markten en toepassingen.

Door vast te houden aan ons credo "oprechtheid en creativiteit" en door innoverend te zijn op het gebied van producten en diensten, streeft Sharp ernaar een uniek bedrijf te zijn dat 21e-eeuwse levensstijlen creëert, waarbij we voor onze klanten en partners verder gaan dan individuele producten en hun mogelijkheden. We laten ons voor nieuwe ideeën inspireren door technologie en kiezen daarom voor medewerkers die passen bij onze ambitie en uitmuntendheid.

Sharp heeft zich erop toegelegd de levens van mensen te verbeteren, door het gebruik van geavanceerde technologiën en toewijding aan innovatie, kwaliteit, waarde en design. We nodigen u uit om meer te weten te komen over ons, de waarde die we hechten aan voortdurende toewijding aan een sterke bedrijfsethiek en over de talrijke awards die we met onze innovatieve producten gewonnen hebben.

Bedrijfsprofiel

De uitdaging voor Sharp Electronics - wereldwijd bekend door zijn unieke elektronische producten en oplossingen - is een balans te creëren tussen werk en privé met producten waarvan mensen zowel op hun werk als thuis, maar ook overal daar tussenin, kunnen profiteren. De zakelijke producten van Sharp geven uw productiviteit een boost en reduceren de kosten, terwijl Sharp's consumentenelektronica zorgt voor meer plezier en comfort met nieuwe perspectieven.

Sharp-producten zijn ontwikkeld om individuen, families en corporate teams te helpen moeiteloos verbinding te maken, helder te communiceren en de creativiteit te prikkelen als nooit tevoren. Sharp heeft zich erop toegelegd de levens van mensen te verbeteren, door het gebruik van geavanceerde technologie en een toewijding aan innovatie, kwaliteit, waarde en design.

Ons credo "Oprechtheid en Creativiteit" koppelen we aan de heldere doelstelling om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren aan de hand van de allernieuwste technologieën. Dit resulteert niet alleen in unieke, innovative producten in lijn met ons motto "We make products that others want to imitate!" - we creëren eveneens nieuwe levensstijlen voor de 21e eeuw.

Europese infrastructuur:

Bedrijfsonderdelen:
3 bedrijfsonderdelen gevestigd in grote steden:
Londen (VK): Sharp Information Systems Europe en Europees hoofdkantoor
Hamburg (Duitsland): Sharp Energy Solutions Europe

Verkoopvestigingen:
17 verkoopvestigingen, verspreid over Europa

Productie / R&D:
4 vestigingen, verspreid over Europa

Business Filosofie & Credo

Bedrijfsfilosofie

We proberen niet uitsluitend onze bedrijfsomzet te verhogen. We streven er eerder naar om met onze unieke, innovatieve technologie bij te dragen aan de cultuur, het gemak en het welzijn van mensen over de hele wereld. Onze insteek is om samen met onze medewerkers verder te groeien, waarbij we hen aanmoedigen en ondersteunen hun volledige capaciteiten te benutten en hun levensstandaard te verbeteren.
Onze toekomstige welvaart hangt direct samen met de welvaart van onze klanten, dealers en aandeelhouders... inderdaad, de hele Sharp-familie.

Credo

Sharp is toegewijd aan twee uitgangspunten:

"Oprechtheid en creativiteit"

Door onszelf toe te leggen op deze idealen halen wij oprechte voldoening uit ons werk, terwijl we een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Oprechtheid is een fundamentele deugd van de mensheid
... wees altijd oprecht.

Creativiteit bevordert vooruitgang
... wees u altijd bewust van de behoefte aan innovatie en verbetering.

Eendracht maakt macht
... vertrouw elkaar en werk samen.

Beleefdheid is een verdienste
... wees altijd beleefd en respectvol.

Moed vormt de basis van een verrijkend leven
... accepteer elke uitdaging met een positieve instelling.

Ons credo

Vanaf het allereerste begin werd Sharp gedreven door originaliteit. Het begon met onze oprichter Tokuji Hayakawa wiens kernwaarden: oprechtheid en creativiteit, ons tot vandaag de dag nog steeds inspireren.

Alles wat we doen, heeft te maken met het introduceren van nieuwe oplossingen, waarmee we een nieuwe manier van leven, gedachtegang en welzijn creëren.

Onze missie is om technologieën te ontwikkelen die levensstijlen verbeteren en individuele expressies stimuleren. We creëren inspirerende en innovatieve oplossingen die u in staat stellen het beste uit u zelf te halen.

Sharp: zo uniek als uzelf bent

Bij Sharp staan onze klanten op de eerste plaats.

Bij alles wat we creëren, staat u centraal: uw behoeften, dromen en verlangens. Of het nu gaat om uw huis of organisatie, we zorgen voor oplossingen waar u naar op zoek bent.

Ons uitgangspunt is dat mensen, levens en werkomgevingen van onze producten en oplossingen moeten kunnen profiteren. Het is niet de technologie zelf die ons inspireert, maar hoe de technologie het leven van u en van iedereen beter kan maken.

Zolang mensen verwachtingen, visies en ideeën hebben, zal Sharp er zijn om producten en diensten te creëren om deze werkelijkheid te laten worden.

There is only one Sharp. (Sharp is uniek.)
There is only one you. (U bent uniek.)
‘Be Original.’ (Wees origineel.)

Werken bij Sharp

Uitstekende producten zijn natuurlijk belangrijk, maar van groter belang is de organisatie die erachter staat. De succesfactoren van Sharp zijn het grote aantal enthousiaste collega’s, de grote mate van flexibiliteit, korte communicatielijnen en het nakomen van onze afspraken. Daarnaast is teamwork zeer belangrijk binnen onze organisatie. Bij Sharp heeft iedereen de drijfveer optimale klanttevredenheid te realiseren. Je werkt nauw samen met collega’s van diverse afdelingen om tot de juiste oplossing voor de klant te komen. Met als belangrijkste doel de goede dienstverlening van Sharp hoog te houden.

 Bij Sharp zit je goed als het gaat om het ontwikkelen van je talenten. Sharp investeert in haar medewerkers en wij bieden je uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden wat je unieke kansen biedt voor je loopbaan binnen Sharp.

Persberichten

In het Perscentrum van Sharp vindt u het laatste product- en zakelijke nieuws van Sharp Electronics Benelux B.V. en Sharp Europa . Klik op Persberichten om meteen naar de meeste recente nieuwsberichten te gaan.

Als u een journalist bent met een vraag over Sharp, dan vragen we u een e-mail te sturen naar Sharp’s PR-manager.

Contactgegevens Sharp Electronics Benelux B.V.

Utrecht (NL)

Contactgegevens:

Papendorpseweg 75
3528 BJ Utrecht, Nederland

Telefoonnummer: +3130 63 59 500
KVK: 30101955
BTW-nummer: NL800280015B01
info@sharp.nl

Mechelen (BE)

Contactgegevens:

Schaliënhoevedreef 20-D
B-2800 Mechelen, Belgie

Telefoonnummer: +3215 21 53 11
BTW-nummer: BE0459809494
info@sharp.be

Sharp Worldwide