Neem contact met ons op

Hoogwaardige multifunctionele printers en softwareoplossingen voor op kantoor

Bent u op zoek naar afdruksnelheid? Gemak? Of veel afwerkingsmogelijkheden? Ons assortiment aan multifunctionele printers voldoen aan de behoefte die u heeft. 

Het maakt niet uit of u in grote of kleine werkgroepen werkt, uw medewerkers zullen onze multifunctionele printers zeker waarderen. Ons assortiment aan krachtige printers en software oplossingen geeft iedereen in uw team eenvoudig toegang tot de print-, kopieer- en scanmogelijkheden die ze nodig hebben, inclusief een breed scala aan papierinvoer- en afwerkingsmogelijkheden. 

Ook voor de kleine of middelgrote ondernemingen zijn onze ruimtebesparende multifunctionele printers geschikt. Bent u opzoek naar een printer voor persoonlijk gebruik? Bekijk dan onze multifunctionele printers met veelzijdige scanners. Al onze printoplossingen zijn betrouwbaar, eenvoudig te bedienen, veilig en leveren een uitstekende kwaliteit. 

Energiebesparende oplossingen

We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu als leverancier erg serieus. Wij bieden u energiebesparende oplossingen met een lage uitstoot. Hierdoor wordt uw CO2-footprint verminderd. 

Koppeling met verschillende applicaties

Sharp's multifunctionele printers (MFP's) kunnen worden gekoppeld met verschillende applicataties en toepassingen om processen te stroomlijnen en te automatiseren. Onze producten zijn niet alleen klaar voor uw hedendaagste taken, maar zijn ook geschikt om te voldoen aan de uitdagingen die de toekomst te bieden heeft. 

Ondersteun de mobiele medewerkers

Onze multifunctionele printers ondersteunen u, uw medewekers en gasten met walk-up printen en scannen, door de standaard USB-poort op de MFP om direct te kunnen printen vanaf een USB-geheugenstick en de eenvoudige koppeling met andere mobiele apparaten als smartphones en tablets. 

Wat u ook nodig heeft, of het nu om een persoonlijke A4 of A3 kleurenprinter gaat. Sharp biedt u een gepersonaliseerd en fexibel aanbod voor een snelle en kwalitatieve verwerking van uw documenten, waardoor processen efficienter verlopen.