Neem contact met ons op

IT-Services

Als u ervoor wilt zorgen dat uw team profiteert van de efficiëntie van de beste tools en processen, dan heeft u de hulp nodig van een professionele aanbieder van Managed Services als Sharp.

Sharp verleent Managed Services aan steeds meer particuliere en publieke organisaties die hun beschikbare middelen het liefste inzetten daar waar het nodig is; bij bedrijfskritische functies. Sharp wordt geselecteerd omdat wij de behoefte begrijpen, kostenbesparingen realiseren en beschikken over de juiste expertise om de volledige dienstverlening te beheren.

Managed Document Services

Onze Managed Document Services vormen een uitgebreide reeks aan veilige, configureerbare diensten die uw documentprocessen in elk stadium van het proces kunnen transformeren, vanaf het moment dat een document wordt aangemaakt tot het moment waarop het veilig gearchiveerd wordt- en alles daartussenin.

Managed Print Services

Onze Managed Print Services zorgen ervoor dat er efficiënt wordt geprint voor een maximale beschikbaarheid van uw printers, minder onderbrekingen en in bijna alle gevallen, voor een onmiddellijke besparing op uw printkosten en verbeteringen in elk documentproces.

Maak uw bedrijf toekomstbestendig

Onze Managed Document Services worden geïmplementeerd aan de hand van een beproefd vijfstappenproces - van vroege detectie tot een financieel voordeel en voortdurende lange termijn optimalisatie die de groei van uw bedrijf de komende jaren zal ondersteunen.

De Optimised Managed Services van Sharp worden aangevuld met ons groeiende assortiment  Optimised Software Solutions, professionele diensten en bekroonde hardware producten, die samen uw dagelijkse processen verbeteren.

Neem contact op met Sharp en kom te weten hoe wij met Managed Services uw bedrijf kunnen helpen.