Neem contact met ons op

Kantoorprinters

Slim. Eenvoudig. Veilig

Verander de wijze waarop u werkt met onze volgende generatie MFP's

 De technologie van Sharp verandert de manier waarop we communiceren op revolutionaire wijze, op vrijwel dezelfde wijze als persoonlijke slimme apparaten. Sharp's nieuwste assortiment A3-, A4-kleurenprinters alsook de zwart-wit kantoorprinters en multifunctionele printers (MFP's) bieden hetzelfde intuïtieve gebruiksgemak, intelligente eenvoudige connectiviteit en mobiliteit. De printers fungeren als een naadloze, veilige en schaalbare informatiehub die met uw bedrijf meegroeit.

Naast een diverse verbeterde functies en slimme functionaliteit om flexibeler en productiever te werken, creëert, gebruikt en deelt u met deze printers op eenvoudige wijze alle informatie die u nodig hebt. Onze producten, diensten en oplossingen hebben een aantal prestigieuze awards in de wacht gesleept, waaronder de "Buyers Lab Pacesetter Award for Ease of Use" en de "Copier MFP Line of the Year Award 2019" en "14 Winter 2020 Pick Awards" - de meeste ooit voor één leverancier.

Veilig: volledige bescherming als standaard

Bescherm uw waardevolle informatie op militair niveau. De kantoorprinters van Sharp versleutelen automatisch alle gegevens en netwerkcommunicatie om ongeoorloofde toegang of kwaadwillnde diefstal te voorkomen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat deze als gateway worden gebruikt om uw netwerk te hacken. De printers kunnen niet-geautoriseerde toepassingen of apparaten direct de toegang ontzeggen en blokkeren. Hun slimme ‘zelfherstellende’ technologie zorgt ervoor dat systemen veilig te herstellen zijn als er ooit een probleem is.

Simpel: alles wat u nodig heeft om meer te doen

Waarom moeilijk doen als het makkelijker kan? De kantoorprinters van Sharp zijn ontworpen om uw leven veel eenvoudiger te maken. U maakt snel kwalitatief hoogwaardige documenten zonder onnodig te hoeven wachten. Uw MFP schakelt in als deze detecteert dat u het apparaat nadert. U kunt de toner en het papier bijvullen zonder dat u uw kopieer- of afdrukopdrachten hoeft te onderbreken. Er zijn geen complexe instellingen of bedieningselementen, omdat alles gemakkelijk toegankelijk is via een groot, aanpasbaar touchscreen. U kunt zelfs de status van de MFP snel controleren op de statusbalk. Zo kunt u zo snel en efficiënt mogelijk alle benodigde informatie maken, gebruiken en delen.

Slim: werk op uw eigen manier

Dankzij de intelligente connectiviteit van Sharp's kantoorprinters werkt u altijd en overal flexibel, waarbij u elke dag optimaal benut. Maak eenvoudig draadloos verbinding met elk apparaat, verzend afdrukopdrachten en verwerk deze op de printer of MFP als u er klaar voor bent. Het is ook mogelijk om Microsoft Office-documenten rechtstreeks vanaf een USB-stick af te drukken. Met Single Sign On (SSO) heeft u zelfs direct toegang tot al uw favoriete cloudopslagservices. De Application Portal biedt slimme software-updates en Cloud Connector-apps die ervoor zorgen dat uw MFP's altijd up-to-date zijn.

Kantoorprinters

Het volledige assortiment A3- en A4-kleurenprinters en zwart-wit printers van Sharp is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrijwel elk bedrijf en elk budget. Wij bieden compacte en betaalbare modellen voor zakelijke printers met slimme productiviteitsfuncties die ideaal zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. In veeleisende bedrijfsomgevingen transformeren onze krachtige netwerk-MFP's en intelligente softwareoplossingen de manier waarop u met informatie werkt door iedereen in uw team eenvoudig toegang te bieden tot de print-, kopieer- en scanmogelijkheden die zij nodig hebben - ongeacht waar en wanneer zij deze ook nodig hebben.