Neem contact met ons op

Technologie

Innovatie en de ontwikkeling van nieuwe technologieën die de levens van klanten gemakkelijker maken: dat zijn sinds de oprichting de drijvende krachten achter ons bedrijf.

We zijn trots op onze reputatie als marktleidende pioniers op het gebied van LCD-displays. De basis hiervan wordt gevormd door onze onafgebroken toewijding, maar ook de tijd, kennis en middelen die we besteed hebben aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Ondanks het succes van onze ASV-technologie (Advanced Super View) en de nieuwe standaarden op het gebied van hoge resolutie beeldvorming die deze met zich meebracht, bleven we de grenzen verleggen en streven immer naar een hoger niveau.

Met onze IGZO platte beeldschermen waren we het eerste bedrijf dat erin slaagde de eigenschappen van indium-gallium-zinkoxide op commerciële wijze toe te passen.

Onze IGZO-technologie levert ultrahoge definitie en helderheid met ongekende energie-efficiëntie, en zet een nieuwe standaard terwijl qua gevoeligheid voor touchscreens. De IGZO-technologie heeft een revolutie binnen de industrie teweeggebracht en stelt designers in staat hun verbeelding werkelijkheid te maken.

De laatste primeur van Sharp is de introductie van UV2A-technologie. De innovatieve combinatie van in eigen beheer ontwikkelde materialen zorgt voor een ultrahoog contrast met het meest efficiënte energieverbruik ooit. Dit zorgt voor baanbrekende energie-efficiëntie, gekoppeld aan een ultra heldere kleurweergave en beeldresolutie.

Deze technologie creëert een nieuw soort LCD-paneel dat de evolutie van de volgende generatie LCD-displays inleidt.

De kunde en vastberadenheid om ons eigen technologische momentum in stand te houden blijft de drijvende kracht achter de ontwikkeling van nieuwe technologieën om de toekomst dichterbij te brengen.