Neem contact met ons op

Voordelen van interactieve oplossingen

De interactieve oplossingen van Sharp zijn ontworpen met het oog op scholen,  onderwijsinstellingen en kantooromgevingen - alle locaties die een gebruiksvriendelijke, krachtige en kosteneffectieve oplossing nodig hebben. Voor de trainingsruimte of een aula: de oplossingen van Sharp maken lessen aantrekkelijker. Voor vergaderruimtes is onze BIG PAD  een briljant communicatieplatform dat de creativiteit aanwakkert, aanzet tot hechte teamsamenwerking en efficiënte besluitvorming bevordert.

Zoals het een Sharp-oplossing betaamt is de BIG PAD snel aan te sluiten, levert hij touch-prestaties die geprezen worden en kunnen de Sharp softwaretools op een eenvoudige manier gebruikt worden. De BIG PAD verhoogt simpelweg het individuele vertrouwen van de gebruiker en zorgt voor een betere teamsamenwerking. Met een groot aanbod aan displayafmetingen is de BIG PAD een geweldig voorbeeld van hoe Sharp de manier waarop organisaties omgaan met informatie verandert door middel van verbonden technologieën.

De leraar in het klaslokaal, de spreker tijdens een vergadering of de gespreksleider in een teambespreking hebben een taak te voltooien. Onze gebruikers zijn niet noodzakelijkerwijs IT-experts, en ze hebben daartoe ook geen aspiraties. De BIG PAD-oplossing van Sharp is intuïtief, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. De BIG PAD is een volledig geïntegreerde  typische Sharp-oplossing. Deze oplossing bestaat uit een speciaal display, in eigen beheer ontwikkelde touchscreen-technologie, firmware, driversoftware en whiteboard-applicaties, maar ook actieve Sharp-pennen (styluspen en gum). Sharp heeft elk onderdeel van de componentenketen zelf ontwikkeld. Dit geeft de gebruiker de vrijheid om zich te concentreren op het onderwijzen of op de interactie met collega's, zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken over de technologie - het werkt gewoon.

Functies van interactieve oplossingen

 • Multifunctionele applicaties

  Een betere manier om een geweldige indruk te maken

  Van de boardroom tot de vergaderruimte, van trainingssessies tot aula: een interactief displaysysteem met touchscreen van Sharp kan uw succes vergroten. Motiveer uw publiek. Verbeter uw imago. Zorg dat uw boodschap de gewenste impact maakt. Met Sharp in uw presentatieteam, zijn de mogelijkheden eindeloos ... en elk moment is geschikt voor een magistrale presentatie.

 • Spectaculaire schermafmetingen

  Breng uw boodschap met meer impact over

  Grootte doet er wel degelijk toe - en in de competitieve wereld van vandaag kan een interactief displaysysteem van Sharp een groot verschil maken bij het overbrengen van uw boodschap. Met schermgroottes tot wel 80" (203cm diagonaal) geven de BIG PAD interactieve displaysystemen van Sharp u een spectaculaire HD-kwaliteit die ervoor zorgt dat uw presentaties tot leven komen.

 • Spectaculaire beeldkwaliteit

  Constante  helderheid met een laag energieverbruik

  Sharp's UV2A-technologie creëert een briljant kleurenbeeld met Full-LED achtergrondverlichting, waarbij energie-efficiënte LED’s zorgen voor uniforme helderheid, een prettig beeld om op korte afstand van te werken en een betere leesbaarheid van tekst op grote afstand.

  Ongeveer 5 keer meer helderheid in vergelijking met plasmaschermen

  Model

  Sharp PN-70TB3 70"
  (69 1/2" diagonaal led-LCD)

  Helderheid
  300 cd/m2


   

  Model
  Sharp PN-70TB3 70"
  (177 cm" diagonaal led-LCD)

  Energieverbruik 

  225 W

   

 • Gebruiksvriendelijke Sharp Pen Software™-interface

  Presentaties geven als een Professional

  Gebruiksvriendelijke Pen Software-interface: met een touchpen lanceert u eenvoudig de Pen Software-gebruikersinterface - een menu dat bestaat uit slim gerangschikte iconen die toegang geven tot de peninstellingen en -functies. Elke touchpen heeft zijn eigen menu, dat zelfs weergegeven kan worden als vier mensen tegelijkertijd op het scherm aan het schrijven zijn. Peninstellingen zoals kleur en lijndikte kunnen aangepast worden voor elke actieve touchpen.

  Geef uw presentatie precies de juiste touch

  Er gaat niets boven een interactief displaysysteem van Sharp als het gaat om prestaties, eenvoud en gebruiksgemak. Geavanceerde optische detectietechnologie en infrarood dual touch-technologie zorgen voor meer nauwkeurigheid voor een betere bruikbaarheid en precisie. U kunt activiteiten planningen opstellen, belangrijke onderwerpen uitlichten, opmerkingen invoegen in bestanden en nog meer - deel vervolgens gemarkeerde documenten of print de documenten uit voor toekomstig gebruik.

 • MFP-connectiviteit

  Documenten en afbeeldingen gescand met een Multifunctionele Printer (MFP) met kleurenscanner van Sharp kunnen met de Pen-software direct geïmporteerd worden voor weergave op het BIG PAD-display. Voor extra gemak kunnen afbeeldingen die worden getoond - inclusief notities - opgeslagen worden op een pc of direct naar een MFP gestuurd worden om uit te printen.

 • Werk Slimmer met Touch Display Link

  Touch Display Link 2.01-software ondersteunt effectieve en veelzijdige communicatie. Content op het scherm - inclusief handgeschreven notities en in real time gemaakte tekeningen - kunnen tegelijkertijd op de BIG PAD en mobiele apparaten zoals pc's, tablets en smartphones bekeken worden (2). Touch Display Link faciliteert interactieve presentaties, levendige discussies en vergaderingen zonder papieren in zowel zakelijke als educatieve omgevingen.

  Touch Display Link beschikt over de volgende interactieve functies op de BIG PAD en mobiele apparaten die verbonden zijn via wireless LAN voor het delen van content op het scherm:

  • bestandsoverdracht
  • interactief schrijven en tekenen op het scherm
  • de BIG PAD op afstand bedienen vanuit mobiele apparaten  

  Tot wel 50 mobiele apparaten, er kunnen 3 apparaten tegelijk verbonden zijn. (1) (3)

  Bestanden kunnen tussen mobiele apparaten uitgewisseld worden, zelfs als deze niet verbonden zijn met de BIG PAD.

  Gebruikers kunnen afbeeldingen op het scherm opslaan op hun mobiele apparaten om er memo's met persoonlijke annotaties van te maken (persoonlijke memo).

  Touch Display Link kan ook twee BIG PAD-systemen met hetzelfde netwerk (intranet, VPN, etc.) om interactieve communicatie op grote schaal mogelijk te maken.

   

  1 - Aantal koppelbare mobiele apparaten is afhankelijk van de volgende voorwaarden.

  • LCD-monitoren
   • PN-70TA3/60TA3 met vooraf geïnstalleerde software: Max. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 met cd-rom met gebundelde software: Max. 50
  • OS — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - OS-vereisten: 

  • OS — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50
  • Tablets: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Smartphones: Android, iOS

  3 - Voor het koppelen van 20 of meer mobiele apparaten zijn minstens twee LAN-toegangspunten nodig.