Neem contact met ons op

Document Solutions

In 1972 introduceerden we met gepaste trots ons eerste kopieerapparaat, eind jaren negentig gevolgd door een serie nieuwe, snelle digitale kopieerapparaten en multifunctionele systemen. Tegenwoordig produceren we wereldwijd meer dan 13,5 miljoen printers/kopieerapparaten. We blijven 's werelds meest krachtige en populaire digitale documentapparaten maken. Uitstekend presterende hardware en geavanceerde tonertechnologie zijn echter niet onze enige vakgebied. We ontwikkelen eveneens krachtige oplossingen die zorgen voor snellere, efficiëntere werkwijzen, die iedereen productiever maken.

Ons huidige aanbod omvat een breed assortiment aan apparaten: van ruimtebesparende kopieerapparaten tot uitzonderlijk veelzijdige, snelle en multifunctionele zwart/wit- en kleurensystemen. Omdat we de toner op hetzelfde moment ontwikkelen als de hardware, bent u van de eerste tot de laatste pagina verzekerd van optimale kwaliteit.

Visual Solutions

De professionele display-business vraagt om hoge eisen in een grote diversiteit van markten en toepassingen. Terwijl elke individuele situatie een specifieke oplossing nodig heeft, is er altijd behoefte aan efficiënte en betrouwbare producten die zijn ontwikkeld om aan de hoge eisen van professionele visuele presentaties te voldoen.

Van de effectieve besluitvorming  in een vergaderruimte tot de uitdagingen die publieke displayapplicaties met zich meebrengen: bij Sharp beschikken we over de ervaring en expertise om innovatieve en toonaangevende oplossingen te ontwikkelen voor een kwalitatief hoogwaardig display voor elk scenario.

Met innovatieve, hoogwaardige technologie in combinatie met het streven naar perfectie in alles wat we doen, hebben we er het volste vertrouwen in dat het Sharp Visual Solutions team elke uitdaging in de markt aan kan.

Energie Solutions

Sharp is wereldwijd een toonaangevende specialist op het gebied van zonne-energieoplossingen. En niet pas sinds gisteren - meer dan 55 jaar ervaring getuigt van onze nalatenschap, kennis en betrouwbaarheid.

Als kenniscentrum voor verbonden energieoplossingen leveren wij:

  • Zonnepanelen voor milieuvriendelijke energieproductie
  • Energieopslag via accu’s  voor tijdsonafhankelijk gebruik van opgeslagen energie
  • De "Smart Chap"-energiemanager om het energieverbruik te bewaken en controleren

Sharp creëert energie op een milieuvriendelijke manier en gebruikt deze op een slimme manier voor een comfortabelere levensstijl, terwijl tegelijkertijd een positieve bijdrage wordt geleverd aan de samenleving op een wereldwijde schaal.

Payment Solutions

Sharp biedt een volledige assortiment elektronische kassa- en POS-systemen - van compacte en betaalbare terminals tot terminals met LCD kleuren touchscreen en alle functies. Welke producten of diensten u ook verkoopt, of wat de omvang van uw bedrijf ook mag zijn, u kunt er van op aan dat de kwaliteit en betrouwbare prestaties van Sharp's zakelijke oplossingen voor de retail en horeca voor tevredenheid zorgen bij zowel uw klanten als uzelf.

Sharp's Europese partnernetwerk biedt een breed en gevarieerd assortiment aan innovatieve hardware- en softwareoplossingen, zodat we kunnen voldoen aan de meest veeleisende wensen. We zijn ons bewust van de behoeften van bedrijven in de horeca- en retailsector, of het nu gaat om een enkel café tot aan een grote restaurant keten; het draait om het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie en het verhogen van uw omzet.